tiistai 7. kesäkuuta 2016

Livbox 6/2016

Joo, tiedän, että ilmoitin pari kuukautta sitten lopettaneeni livboxien tilaamisen. Tiedän myös, että ilmoitin muutama päivä takaperin alotttaneeni armottoman pannuprojektin ja tiukan ostolakon. Mutta niin se vaan livboxi taas saapui eilen. Noh... Tilanne on nyt se, että kyseessä oli ilmainen boxi, jonka päätin nyt kesän kunniaksi ottaa. Oikeastaan tilaus oli tehty jo toukokuun alussa ennen kuin muutosta ja muusta tavaran vähennyksestä oli mitään tietoa. Nyt kuitenkin lupaan, että tämä laatikko on vähään aikaan viimeinen :D Mutta katsotaanpa nyt hiukkasen, mitä kesäkuun boxi toi mukanaan.

BATISTE Blush -kuivashampoo (50ml)
Olen kuullut paljon hyvää Batisten kuivashamppoista, mutta itse on ole niitä ikinä kokeillut. Olisin saattanut jopa seuraavaksi ostaa kuivashamppoon juurikin tältä merkiltä, joten oikein mielelläni otan tämän livboxista kokeiluun. Vielä en tosin ole ehtinyt tuotetta testaamaan. Kovin paljoa en kuivashamppoita käytä, mutta niillä on kuitenkin oma pakollinen paikkansa kosmetiikkakaapissa badhairdayn pelastajana. 9/10.

VASELINE Aloe Soothe -suihkutettava kosteusvoide (190ml)
Vaselinen voiteita on livboxissa tullut ennenkin, mutta itse en vielä silloin kuulunut tilaajakuntaan. Ensi reaktioni tähän voiteeseen oli hiukkasen tympääntynyt. Vartalovoiteta kun tästä kämpästä jo useampikin löytyy (esim. tämä viisikko). Päätin kuitenkin heti illalla ottaa voiteen testiin, ja myönnän, että mielipide tästä muuttui hetkessä valoisampaa suuntaan. Suihkutettava voide on todella helppo levittää, ja kevyt koostumus sopii täydellisesti kesävoiteeseen. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Todellinen yllättäjä! 10/10.

DOVE Advanced Hair Series Regenerate Nourishment -shampoo ja hoitoaine (2 x 50ml)
Näitäkään en ole vielä ehtinyt testailemaan, joten kirjoittelen ihan vain fiiliksiä siitä, että nämä boxista ylipäätään löytyivät. Ja juup.. Ihan on hyvät fiilikset. Toki markettishampoota miellyttävämpi ylläri olisi ollut joku hiukkasen hinnakkaampi kampaamotuote, mutta tämäkin voi yllättää. Pikkupullot kuluvat kuitenkin sutjakasti pois, vaikka eivät mitään luksustuotteita olisikaan. 8/10.

ACO Sunkissed -itseruskettava kasvovoide (50ml)
Näin ennen testailua voisin sanoa tämän koko boxin suosikkituotteeksi! Olen hiukkasen kaipaillut kasvoille tarkoitettua itseruskettavaa, ja nyt sitten omistan sellaisen. Hiukkasen tätä eilen testailin käden sisäsyrjälle, ja aamulla totesin sävyn olevan oikein osuva. Yhden levityskerran jälkeen väri näkyy, mutta ei ole liian tumma/oranssi/luonnoton. Sävy itseasiassa näyttäisi mätsäävän aika hyvin omaan ihonsävyyni, joten hyvin uskallan tätä kesän aikana kasvoillekin levittää. Ja kun kyseessä on asteittain ruskettava tuote, niin lisää väriähän saa käyttämällä voidetta muutamana päivänä peräkkäin.10/10.

ESSENCE Forbidden Volume -ripsiväri (12ml)
Kovasti hyviä lupauksia draamaattisista volyymiripsistä Essence ainakin lupailee tämän tuuheuttavan ripsarin kohdalla. Mielenkiinnolla siis tätä testailen. Hiukkasen kuitenkin epäilen millaista draamaa, volyymiä ja supertuuheutta 3,69 euron hintainen mascara voi saada aikaan. Tämäpä jää nähtäväksi ja toivottavasti olen väärässä epäluuloineni. 9/10.



Ihan hyvät kokonaisfiilikset siis jäi toistaiseksi viimeisestä livboxista. Pitäisiköhän tässä oikein tuntea jonkinlaista haikeutta? Kyllä kuukausittaisen ylläriboxin saamisessa kuitenkin on oma pieni jännityksensä ja piristeensä. Toinen juttu onkin sitten se, jos laatikko sattuu olemaan täynnä tuotteita, jotka eivät kiinnosta, tai joille ei ole käyttöä. Aika näyttää palaanko livboxaajaksi esimerkiksi syksyn koittaessa.


Rakkaudella,

Neilikki

12 kommenttia:

  1. Tota ACO:n itseruskettavaa voidetta mäkin olisin mielelläni testannut :) Batisten kuivashampoot on ihan parhaita ja toi Blush yksi mun suosikeistani! Tää oli 2,5 vuoteen ensimmäinen boksi, jota en itselleni tilannut, mutta eipä oikeestaan harmita :D Sisältö oli ihan jees, mutta ton ACO:n voiteen voin käydä itsekin ostamassa ja saan sen boksin hintaa edullisemmin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos taas kommentista Linda <3 Joo ymmärrän kyllä, että ei harmita. Kyllä 2,5 vuodessa varmasti saa livboxailusta jo tarpeekseen ja alussa ollut jännitys katoaa :D

    VastaaPoista
  3. Acon kyllä testaan heti huomenna :) kokeilin myös Vaselinen voidetta ja Aloe vera on kyllä miellyttävä, imeytyi tosi nopeasti ja tuoksui hyvältä. Pullossa on vieläpä tosi hyvin toimiva suutin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuo olivat kyllä molemmat oikein toimivia tuotteita. Pesaisin eilen myös hiukset noilla Doveilla, eikä nekään olleet hassumpia tuon hintaluokan tuotteiksi :)

      Poista
  4. Nyyh, mun boxissani oli Acon sävyttävä päivävoide. En tykkää, kun en tee sillä mitään :/. Ripsaria laitoin tänä aamuna ja enpä saata erityisesti kehua. Ihan tavallinen perusripsari, vaatii taivutuksen alle ainakin omissa ripsissäni. Mitään volyymia ei kyllä tullut mutta lienee hintansa väärti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh :( Kyllä täytyy sanoa, että itsekin mielummin noista ACO:ista tuon itseruskettavan otin. Minäkin kokeilin ripsaria tänään. Ei mikään megaparas, ja jostain syystä sottasin sen kanssa aika paljon. Ihan hyvät arkiripset sain sillä loihdittua, mutta tosiaan ei miksikään suosikiksi noussut. Tosin kun hinta on tuo, niin en valita :D

      Poista
    2. Mulla myös läjäsi ripset tuo, nou guud.
      Hei muuten, kävit vierailulla myös. Oli tosi kiva kuulla, että katsot mielelläsi vlogeja, joten toteutan ehdotuksesi ja seuraavan Boxin tuotteista teen kunnon testivideon :)

      Poista
    3. Hei jes! Jäänpä odottelemaan sitten heinäkuun boxin esittelyä :) Minähän en ole sitä itselleni nyt tilannutkaan.

      Poista
  5. Mun pitää varmaan kokeilla myös tuota Acoa käsivarteen. Suoraan kasvoille en uskalla kokeilla! =) Tämä oli ihan kiva boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin kannattaa tehdä, niin ei sitten tule ikäviä ylläreitä :D

      Poista
  6. Itsellä kävi myös niin, että lopetin tilauksen ja tilasin ne ilmaiset pisteillä. En sitten kuitenkaan pystynyt olemaan ilman ja tässä sitä taas ollaan ja odotellaan ensi kuun boxia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ymmärrän hyvin :D Kyllä nyt itsestäkin vähän tuntuu siltä, että esim. syksyllä vois olla kiva pieni yllärilaatikko saada sateisia päiviä piristämään. Eli todennäköisesti tilaan boxin vielä ennen pitkää :D Pitää nyt vaan ensin vajutella tuota kaappia hiukkasen tyhjemmäksi...

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)