keskiviikko 26. lokakuuta 2016

I love me -messuostoksia

Kuten aika moni muukin (itseasiassa yli 53 000) kosmetiikan, terveys- ja hyvinvointituotteiden tai vaikkapa muodin suurkuluttaja, myös minä eksyin viikonlopun aikana Helsingissä järjestetyille I love me -messuille. I love me -messuthan ovat Pohjoismaiden suurimmat kauneusmessut, joilla on runsaasti näytteilleasettajoita niin kosmetiikan, vaatteiden, kello- ja kultatuotteiden, terveystuotteiden sekä luontaistuotteiden saralta. Itse olin luonnollisesti kaikkein kiinnostunein juurikin tuosta kosmetiikkapuolesta. Kiersin kuitenkin kaikki puolet ja esimerkiksi terveys- ja luontaistuotteiden puolella maistelin ilmaisia maistiaisia vähintään pienen kylän verran (oli muuten kätevä keino siirtää nälkää) :D Täysin tyhjin käsin en myöskään messupäivän jälkeen Messukeskuksesta poistunut. Katsotaanpa mitä kivaa sainkaan näytteilleasettajien kojuista kerättyä.


Hurraw!-huulivoiteista olin kuullut aiemmin paljon hehkutusta, mutta itse en näitä luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita ollut koskaan testannut. Nytpä päätinkin korjata tilanteen, ja ostaa Hurraw!-rasvoja peräti kolme kappaletta. Tähän toki vaikutti osaltaan se, että rasvat olivat tarjouksessa, ja sain kolme rasvaa 10 eurolla. Tuoksuiksi valitsin vaniljan, kanelin sekä sitruunan. Täytyy kyllä sanoa, että näitä huulirasvoja ei missään nimessä ole hehkutettu turhaan! Rasvat pysyvät huulilla todella kauan, kosteuttavat ja pehmentävät huulia paremmin kuin mikään muu aiemmin käyttämäni huulirasva ja vieläpä tuoksuvat/maistuvat ihanille. Suosittelen kyllä testaamaan, mikäli joku ei vielä ole näitä itselleen kotiuttanut!



Myös Batiste oli messuilla näyttävästi esillä. Batistehan on mun ehdoton suosikkikuivashampoo, joten tottakai menin heti tutkimaan mahdollisia alennuksia. 200ml kuivashampoot maksoivat 5 euroa, joka on pari euroa halvempi hinta kuin kaupoissa. Päätinkin tämän nähtyäni napata yhden sijasta kaksi shampoota. Nämä olivat Beautiful brunette ja Sweetie. Vielä en ole näitä pahemmin ehtinyt testailemaan, mutta uskon, että Batiste ei petä tälläkään kertaa.



Hiustuotteista mukaan tarttui myös Richiltä kaksi tuotetta. Nämä olivat Rich pure luxury argan de-firzz & shine mist sekä Rich pure luxury aargan colour protect therapy mask. Tuota suihketta ehdin testailla jo samana iltana, ja totesin, että se todella saa hiukset kiiltäviksi ja sileiksi sekä hillitsee sähköisyyttä. Myös naamiota ehdin testata, mutta huomasin vasta jälkikäteen, että vaikutusajan olisi kuulunut olla 10-25 minuuttia. Itse pidin naamiota päässäni vain muutaman minuutin, joten ihan selvää kuvaa minulla ei tästä tuotteesta vielä ole. Koostumus naamiossa oli kuitenkin aivan ihanan paksua ja täyteläistä. Myös tuoksu oli huumaava, ja nuuskuttelinkin hiuksiani pesun jälkeen koko illan :D Nämä kaksi tuotetta maksoivat messuilla yhteensä 15 euroa.



Kardashian Beautyn tuotteet kiinnostavat itseäni kovasti, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi niitä testata. Ainakaan itselläni ei sattunut messuilla silmään Kardashianin hiustuotteita, mutta meikkituotteita sen sijaan bongasin. Päätinkin kotiuttaa tuotteiden joukosta Kardashian Beautyn Out to There -ripsivärin. Ensivaikutelma ripsarista on kyllä mahtava. Ripsistä tuli todella pitkät ja erotellut. Varsinaista tuuheutta tämä ei ehkä tarjonnut, mutta itse en sitä ripsarilta niin kovasti kaipaakaan. Sain jopa kaveriltani kehuja hyvännäköisistä ripsistä, joten ei tämä voi ihan susi olla. Ripsarin messuhinta oli 16,90e.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä ostin itselleni Beauticologyn Mango & Mandarin -käsivoiteen. En nyt voi sanoa, että olisin mitenkään ollut käsivoiteen tarpeessa, mutta ilmojen kylmettyä käsivoiteen käyttöni on kasvanut huimasti, joten kyllä tämä käytettyä tulee. Kuten arvata saattaa, mango ja mandariini tuoksuvat voiteessa raikkaalle, mutta makealle. Oikein toimiva tuoksupari siis! Voide maksoi messuilla 4 euroa.



Itsehän voin myöntää olevani melkoisesti kaikkien ilmaistuotteiden ja kaupanpäällisten perään. Joitain näytteitä poimin siis myös messuilta matkaani. Onnenpyöristä voitin Himalaya Herbalsin Purifying Neem Maskin sekä Waledan Almond Sensitive Skin -suihkusaippuan. Jonkun hammasklinikan pisteeltä nappasin vielä mukaani Elmexin hammastahnan.

Kaiken kaikkiaan olin todella tyytyväinen messuihin, ja koen saaneeni rahoilleni vastinetta! Näin jälkikäteen olen kanssabloggaajien postauksista huomannut, että monta kiinnostavaa pistettä jäi huomaamatta ja kiertämättä. Toisaalta sain mielestäni osteltua messuilta paljon kaikkea kivaa, ja olen ihan iloinen myös siitä, että rahaa ei mennyt aivan tuhottomasti. Kahdeksi päiväksi en olisi ehkä viitsinyt lähtea Messukeskukseen pyörimään, sillä kun täältä asti Helsinkiin joskus selviää, niin kyllä sitä haluaa muutakin tehdä kuin vain viettää aikaa yhdessä tapahtumassa. Nähtävää kahdeksikin päiväksi olisi kyllä hyvin riittänyt, sitä en kiellä.


Millaisia messuostoksia te teitte? Millainen fiilis tapahtumasta jäi?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. Oijoi mitä ihania ostoksia<3 Batisten Sweetie on ehkä mun suosikkituoksuni noista kuivashampoista, mä en tosin tota onnistunut sieltä messuilta bongaamaan :D Hurraw'n huulirasvat on myös ihania ja niitä meinasin itsekin ostaa, mutta lopulta maltoin mieleni kun huulirasvoja löytyy muutenkin jo vähän liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olin kyllä itsekin tyytyväinen ostoksiini<3 Mulla ei itseasiassa edes ole huulirasvoja mitenkään paljoa, joten Hurraw:t olivat ihan perusteltu ostos ja tarpeellisiakin :)

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)