sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Livbox 11/16

Mukavaa sunnuntaita ja hyvää isänpäivää kaikille! Nyt olisi taas aika tutkailla hieman alkuviikosta kotiutunutta Livboxia. Lokukakuun boxinhan piti olla minulle tällä erää viimeinen, mutta viime kuukauden boxivahingosta ja siitä johtuneesta surkeasta Livboxista johtuen Livbox-tiimiläiset lahjoittivat kaikille lokakuun boxin tilanneille 30 livboxpistettä. Mielestäni korvaus oli heikko, mutta itse kuitenkin sain näiden pisteiden ansiosta tilattua itselleni marraskuun boxin ilmaiseksi. Nyt tilaukseni menee ainakin joksikin aikaa tauolle. On karu totuus, että Livboxin taso on heikentynyt viime aikoina valtavasti, ja huomaan, että en enää innostu boxista löytyvistä tuotteista kuten ennen. Lisäksi kaappini ja komeroni ovat sen verran täynnä tuotteita, että on aika siirtyä kuluttamaan niitä ja raivaamaan tilaa ennen uusia tilauksia. Aionkin nyt jäädä seurailemaan miten Livboxien sisältö tulevina kuukausina kehittyy, ja uusia tilauksen ehkä joskus ensi vuoden puoella, jos siltä tuntuu. Katsotaanpa nyt kuitenkin, mitä marraskuun boxi piti sisällään.

SOSAR Sacred Forest Peat Mask -turvanaamio (30ml)
Sosar oli itselleni täysin tuntematon brändi. Syväpuhdistava, ihon ikääntymistä hidastava ja talineritystä hillitesevä sekä muutenkin ihmeitätekevä naamio pitikin laittaa heti testiin, ja olin kyllä oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen. Turvenaamio oli koostumukseltaan hassua. Se todella tuoksui ihan maalle tai mullalle ja oli ihan pikimustaa. Ohjeissa luki, että naamion ei saa antaa kuivua kasvoille, mutta itse ainakin havaitsin sen pieneksi ongelmaksi. Naamio ei vain pysynyt kasvoilla kosteana sitä 5-10 minuuttia, jota tuotetta kuului käyttää. Käyttöohjeesta lueskelin myös, että tuotetta ei saa käyttää esimerkiksi raskaana ollessa. Pisti kyllä hiukkasen miettimään, että mitä ihmettä tämä naamio oikein sisältää :D

LUMENE Valo Bright Eyes All-In-One -silmänympärysvoide (15ml)
Uudistuneen Lumenen tuotehan löytyi jo viime kuun Livboxista, ja sneak peakina lueskelin, että sellainen pakataan myös joulukuun boxiin. Ei sillä, että minulla varsinaisesti olisi mitään Lumenea vastaan, mutta kyllä kai nyt muitakin kiinnostavia brändejä löytyy, että ei tarvitse tätä yhtä tunkea kolmeen laatikkoon peräkkäin. Joka tapauksessa silmänympärysvoide oli ensikokeilulla ihan hyvä. Muuta en oikein vielä osaa sanoa.

SCHWARZKOPF Got2B Glued Blasting Freeze -hiuskiinne (100ml)
Matkakokoinen hiuslakka. No joo. Tuotekuvauksen perusteella tämä ainakin on huipputuote, joka tuo hiuksille äärimmäistä kiinnitystä ja pitoa. Vielä en ole ehtinyt tätä testaamaan, mutta hinnan puolesta (5,90e/300ml) todella toivon, että tämä täyttää lupauksensa.

DERMOSIL -huulikiilto, sävy carnival pink (13ml)
Dermosil on ehkä hiukkasen tylsä brändi Livboxista saatuna. Sori vaan, mutta voin tilata näitä anopin kautta sitten kuin siltä tuntuu. Ensitestauksen perusteella tuote tuo huulille ihan kaunista kiiltoa ja hieman väriä. Levittäisin kyllä mielummin huulikiiltoa applikaattorilla kuin puristaisin suoraan tuubista.

KORRES White Tea -puhdistusgeeli (16ml)
Myös Korresia on tullut Livboxista ihan pari kuukautta sitten. Itse pidän tätä luonnonkosmetiikkabrändia kuitenkin todella kiinnostavana, joten uusi tuote testattavaksi ei haittaa yhtään. Tuote lupaa raikastaa ihoa hellävaraisesti ja säilyttää sen luonnollisen kosteuden. Hiukkasen ehkä toivon, että en tykästyisi tähän liiaksi, sillä tuotteen ovh näyttää olevan 24,50e, joka on mielestäni pikkuisen liikaa naamaputsarille.

Lisätuotteena boxiin oli pakattu vielä Flower by Kenzo -tuoksu sekä Atkinsin välipalapatukka. Tuoksu on mielestäni hyvä, mutta intoa sen käyttöön hiukkasen laimentaa se, että äidilläni on täysikokoisena juuri tuo sama tuoksu. Jotenkin sitä ei vaan halua tuoksua ihan äitinsä kopiolta :D

Neilikki

2 kommenttia:

  1. Tää boksi oli kyllä sisällöltään ihan kiva :) Ja tuhat kertaa parempi lokakuun boksiin verrattuna :D Toi Got2B lakka tuo muistoja mieleen, oon joskus vuosia sitten käyttänyt tota! Ei oo kyllä mitään muistikuvaa siitä, mitä tosta tykkäsin mutta ei kai se mikään sysihuono voinut olla, kun sitä tuli useempi pullo käytettyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt jonkun verran käyttänyt tuota Got2B-lakkaa, ja täytyy sanoa, että ei se kummoinen ole. Tuoksu siinä on hyvä, mutta ei todellakaan "sementoi" kampausta, kuten lupaa. Harmi.

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)