tiistai 15. marraskuuta 2016

Testissä uudenlainen kosmetiikkaboxi!

Tänään ajattelin kirjoitella teille eräästä kosmetiikkaan liittyvästä pilottihankkeesta, jota pääsin testaamaan pari viikkoa takaperin. Kyseessä on Boxie Oy:n kehittämä Looqhook-palvelu, jonka tarkoituksena on räätälöidä juuri tilaajan tarpeisiin ja toiveisiin vastaava kosmetiikkaaiheinen tuoteboxi. Boxin tilaus on kertaluontoinen, toisin kuin esimerkiksi kuukausittain ilmestyvän Livboxin kohdalla. Katsotaanpa kuinka räätälöidyn tuoteboxin tilaaminen ja toimitus minun kohdallani menivät:

Sain siis sähköpostiini kutsun osallistua Looqhook-pilottikokeiluun. Ensimmäisellä kerralla kokeilu oli niin suosittu, että en ehtinyt mukaan, mutta onneksi minulle tarjottiin uutta mahdollisuutta jo pari viikkoa myöhemmin. Sähköpostilinkin kautta pääsin täyttämään kauneusprofiiliani, jossa kysyttiin meikkaus- ja ihonhoitotottumuksistani sekä ihotyypistäni ja kokemistani ongelmakohdista meikkauksen ja ihonhoidon suhteen. Sain myös valita ne tuoteryhmät, joita haluaisin, ja joita en haluisi kosmetiikkaboxini sisältävän sekä määritellä kuinka paljon olisin valmis maksamaan mistäkin tuotteesta. Kerroin, että koen ongelmakohdikseni pohjustuksen ja silmämeikin tekemisen. Olisin voinut täyttää tietoni myös hiustenhoitoon liittyen, mutta itse en tällä kertaa ollut kiinnostunut hiustenhoitotuotteista.

Tästä noin tunnin päästä Looqhookin asiantuntija otti minuun yhteyttä facebookin kautta. Hän kyseli vielä lisää siitä, minkä koen haastavaksi pohjustuksessa ja silmämeikissä. Kerroin rasvoittumiseen ja epäpuhtauksiin taipuvaisesta ihostani seka halustani kehittyä monipuolisemmaksi luomivärien käyttäjäksi. Lyhyen keskustelun jälkeen asiantuntija kertoi lähettävänsä minulle laadukkaan pohjustustuotteen, epäpuhtaalle iholle suunnatun putsarin, poskipunan sekä tuotteita silmämeikin tekoa varten. Tässä vaiheessa olin hieman epäileväinen tuoteboxia kohtaan, ja mietin, onnistuuko asiantuntija todella lyhyen keskustelun avulla valikoimaan minua kiinnostavia ja minulle sopivia tuotteita. Koska palveluun kuului kuitenkin mahdollisuus palauttaaa kaikki tai osa tuotteista, uskaltauduin tilaamaan boxin itselleni.

Noin viikkoa myöhemmin lähetys sitten saapui. Tuotteet oli pakattu suurehkoon hempeän vaalenpunaiseen laatikkoon ja kääritty mustaan silkkipaperiin. Laatikossa päällimmäisenä oli omalla nimelläni varustettu vihkonen, jossa oli lyhyt kuvaus siitä, millaisia tuotteita juuri minä olin kaivannut, ja mitä asiantuntija oli minulle valinnut. Tuotteita oli yhteensä neljä, ja ne olivat

L'Occitane Angelica Cleansing -puhdistusgeeliL'Oreal Roc Noir -silmämeikkisettiNYX HD Studio Photogenic -primeriRebecca Stella You Make Me Blush -poskipuna, sävy Misty RoseJokaiseen tuotteseen oli vielä kiinnitetty lappunen, jossa oli pieni käyttövinkki tuotteeseen liittyen. Olin todella tyytyväinen kaikkiin laatikosta löytyneisiin tuotteisiin! Olin iloinen siitä, että tuottemerkit olivat laadukkaita, ja joukossa oli minulle jopa yksi täysin uusi merkki, nimittäin Rebecca Stella. Kaikki tuotteet ovat jo päässeet käyttöön, ja osoittautuneet minun käytössäni todella toimiviksi. Kirjoittelen varmasti myöhemmin ainakin yhdestä tuotteesta enemmän.Päätin siis pitää kaikki boxin tuotteet, jonka vuoksi sain vielä -10% alennuksen tuotteiden yhteishinnasta. Alkuepäilyksistäni huolimatta olen todella tyytyväinen Looqhook-palveluun ja sen kautta löytämiini tuotteisiin. Boxista todella näkyi, että se oli suunniteltu juuri minua varten. Pakkauksen ulkomuoto oli myös ylellinen, ja minulle välittyi olo, että laatikkoni pakkaamiseen oli nähty vaivaa.


Miltä Looqhook-palvelu teidän mielestänne kuulostaa?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. Mäkin sain sen sähköpostin tästä palvelusta ja ehdin jo hetkeksi innostua, mutta en myöskään siihen ensimmäiseen kokeiluun ehtinyt. Nyt olin jo ehtinyt unohtaa koko Looqhookin, mutta tosi kivoja tuotteita ainakin sä olet tuolta saanut! :) Voin hyvin kuvitella, että toi tulee saavuttamaan suuremmankin suosion ihmisten keskuudessa.

    VastaaPoista
  2. Joo vissiin aika moni Livboxin tilannut on saanut tuon testikutsun. Saapa nähdä, aiheuttaako tämä innostusta, vai jääkö ihan alkutekijöihinsä koko konsepti.

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)