torstai 10. marraskuuta 2016

TIGImania

TIGI:n hiustuotteet ovat aivan ihania. Olen tykästynyt sekä tuotteiden ulkonäköön, tuoksuun että käyttökokemukseen. Tuotteet sopivat omalle paksulle ja pitkälle mutta takkuisuuteen taipuvaiselle ja laineilevalle tukalleni hyvin. Valitettavasti kyseisen merkin tuotteet ovat Suomessa melkoisen kalliita, ja vaikka esimerkiksi shampoopullossa riittääkin käytettävää todella pitkäksi aikaa, sai korkea hinta minut katselemaan tuotteiden hintoja ulkomaisissa verkkokaupoissa.

Lopulta päädyin naputtelemaan ensitilaukseni brittiläiselle Lookfantasticille, jossa 75oml shampoo ja hoitoaine maksoivat yhteensä 20,90e. Tarkoituksenani oli siis alunperin tilata ihan vain nuo TIGI:n shampoo ja hoitoaine, mutta näppäränä tyttönä huomaisin kuitenkin, että jos ostaisin vielä yhden TIGI:n tuotteen, saisin matkakokoiset shampoon ja hoitoaineen kaupantekijäisiksi. Koska en yksinkertaisesti voi vastustaa ilmaislahjoja, rupesin tietysti heti valkkaamaan minkä tuotteen vielä valitsisin. Päädyin lopulta TIGI:n hiusseerumiin, ja näin olle kotiutinkin lopulta kahden sijaan viisi tuotetta. Paketti saapui jo parisen viikkoa sitten, ja nyt olisi aika kertoa, millaisen ensivaikutelman tuoteviisikko minussa herätti.

TIGI Bed Head Colour Goddess -shampoo ja -hoitoaine (2 x 750 ml)
Colour Goddess-linjan shampoon ja hoitoaineen olen omistanut ennenkin, ja itseasiassa lokakuun roskissa olikin juuri tämän shampoon pullo. Pakkauksen ulkonäkö vain näyttää muuttuneen viime ostokerrasta. Colour Goddess tuoksuu ihanasti toffeelle, vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaan tuntuisiksi. Olen myös huomannut, että hiukseni säilyvät puhtaan tuntuisina pidempään kuin joillain muilla shampoilla pestynä.

TIGI S-factor Silky Smooth -hiusseerumi (250 ml)
Olen ollut melkoisen kauan hiusöljyjen hyvä ystävä, ja tämä on oikeastaan esimmäinen kerta, kun testaan seerumia hiuksiini. Jo ensimmäisellä käyttökerralla sain huomata, että tuote todella toimii ja hiuksista tulee pehmeämmät ja helposti käsiteltävät. Erona öljyihin on se, että tämän koin parhaaksi kosteisiin hiuksiin, mutta öljyä käytän aina kuivaan tukkaan. Parasta siis käyttää molempia ;)

TIGI Bed Head Urban Antidotes -shampoo ja -hoitoaine (2x 75 ml)
Tämä kaksikko oli siis se tilauksen mukana tullut ilmaislahja. Myös tällä tuotelinjalla pestynä hiuksista tuli todella puhtaat, ja pidin myös tuotteen tuoksusta. Itseasiassa muistan ajatelleeni suihkussa hiuksia pestessäni, että uusi suosikkishampoo on löytynyt. Huomasin kuitenkin, että kuivana hiukset olivat hieman sähköisen tuntuiset. En osaa aivan varmaksi sanoa johtuiko sähköisyys nyt shampoosta ja hoitoaineesta vai ihan vain pakastuneesta säästä. Useamman käyttökerran jälkeen saan varmasti tarkemman kuvan tuotteen toimivuudesta omalle hiuslaadulleni.Mikä on sinun suosikkituotteesi TIGi:ltä?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. TIGIn tuotteet on niin ihania<3 Colour Goddess sarjaa olisi hauska päästä testaamaan! Shampoista ja hoitoaineista juuri noi siniset on mun suosikkejani, samoin tykkään S-Factor sarjan Diamond Dreams kaksikosta. Masterpiece hiuslakka on ihan huipputuote ja Headrushilla saa ihanaa kiiltoa kampauksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sulla onkin laaja kokemus TIGI:n tuotteista. Täytyy kyllä itsekin testailla tätä merkkiä vielä laajemmin :)

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)