keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Lokakuun loppuneet

Kuukausi vaihtui taas, ja on aika tarkastella millaisen roskakasan sain lokakuun aikana kerättyä. Tutkiessani roskapussin sisältöä olin kyllä suorastaan hämmästynyt; kaikista loppuneista tuotteista ainoastaan yksi oli jokin muu kuin hiustuote (ja sekin oli vain pieni näytepakkaus). Nythän voisi luulla, että hiustuotevarastoni ovat huvenneet kovasti ja omistan enää vain vähän hiustuotteita. Pelko pois, olen nimittäin viimeisen parin viikon aikana haalinut hiustuotteita enemmän kuin laki sallii, ja kaapit pursuavat taas ties mitä ihanuuksia (ja turhuuksia). I love me -messuhaalinnan lisäksi tavaraa on tullut hankittua muualtakin, ja aionkin kirjoitella teille pikapuoliin eräästä hiustuotteita sisältäneestä tilauksestani. Nyt kuitenkin roskien kimppuun!GOLDWELL Dualsenses Color Extra Rich -shampoo
Ostin tämän shampoon ja siihen kuuluneen, tosin jo jonkin aikaa sitten loppuun kuluneen, hiusnaamion joskus kampaajan ylipuhumana. Ostopäätös kuitenkin kannatti, ja rakastuin sekä tähän shampooseen että hiusnaamioon todella kovasti! Ostaisinko uudelleen? Ehdottomasti!

TIGI Bead Head Masterpiece -hiuslakka
Tästä hiuslakasta tuli heti ensisuihkaisulla ehdoton lempihiuslakkani! TIGI:n lakassa on omalle pitkälle ja raskaalle tukalleni riittävästi pitoa, mutta lopputulos on silti luonnollinen jäykän kypärämäisyyden sijaan. Toisin kuin monet muut hiuslakat tämä myös tuoksuu hyvältä :) Ostaisinko uudelleen? Ostin jo!

TIGI Brad Head Colour Goddess -shampoo
Hiuslakan lisäksi myös TIGI:n shampoot ovat valloittaneet minut täysin. Myös shampoot tuoksuvat hyvälle, pesevyys on loistava ja hiuksista tulee helposti käsiteltävät. Pakkauskokohan näissä on valtava (750ml), mutta kyllä hyvä tuote tulee ennemmin tai myöhemmin käytettyä pois. Ostaisinko uudelleen? Ostin jo!

LANCOME Visionnaire -seerumi
Lancomen seerumi lupailee korjata iholta erilaisia virheitä ja juonteita. Valitettavasti en ainakaan tämän 7ml näytepakkauksen aikana moista vaikutusta huomannut. Ostaisinko uudelleen? En.

BATISTE Floral & Fruity Blush -kuivashampoo
Tämän Batisten kuivashampoonhan esittelin jopa elokuun suosikkiputelina, joten ei varmaankaan tarvitse sanoa, että pidin tästä kuiviksesta valtavasti, ja pidän sitä edelleen parhaimpana kuivashampoona ever :) Ostaisinko uudelleen? Ostin jo, tosin eri tuoksussa!

CUTRIN Rapair ISM -hoitoaine
Tämä matkakokoinen hoitoaine on tullut Livboxin mukana joskus kesällä. Mielestäni tämä oli ihan hyvä hoitoaine. Myös tuoksu oli omaan nenääni oikein miellyttävä. Ostaisinko uudelleen? Ehkä joskus.

BIOZELL -hoitava sävyte
Ostin tämän hoitavan sävytteen siinä toivossa, että voisin hiukkasen viilentää ombre-värjättyjen hiusteni kellertäviä latvoja. Valitettavasti sävy ei muuttunut käytönnössä ollenkaan kummallakaan käyttökerralla (tuotetta tosiaan riitti vain kahteen käyttökertaan). En tiedä olisiko silver-sävyn valinta ollut toimivampi ratkaisu, mutta toisaalta en halua latvoistani myöskään hopean värisiä. Ostaisinko uudelleen? Enpä usko.

Eli tällaisia tuotteita sain kulutettua loppuun lokakuun aikana. Vaikka määrällisesti tavaraa kului taas melko vähän, oli joukossa paljon täysikokoisia ja suuriakin tuotteita.


Oliko joukossa tuttuja tuotteita, suosikkeja tai inhokkeja?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. TIGIn Masterpiece hiuslakka ja Batisten kuivashampoot on täyttä rakkautta mulle<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! En oo tainnu kuulla kenenkään sanovan, että ei tykkäis noista tuotteista :D

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)