lauantai 26. marraskuuta 2016

Sweater Weather Tag

Vaikka syksy alkaa kovaa vauhtia kääntyä talveksi, ajattelin siitä huolimatta tehdä tämän syksyisen tagin. Blogi on päivittynyt viime aikoina todella verkkaiseen tahtiin. Poden siitä huonoa omaatuntoa, mutta toisaalta en halua myöskään kirjoittaa väkisin. Uskon, että väkisin väännetty postaus näkyy kyllä tekstistä läpi. Palautan gradun tulevalla viikolla, joten jospa ison kiven vierähtäminen pois mielen päältä lisäisi myös bloggausinspistä :) Tässä kuitenkin mun vastauksia Sweater Weather Tag:iin. Kuvituskuvina on satunnaisia suurinpiirtein syksyyn liittyviä kuvia koneen kätköistä.


Mikä on lempituoksukynttiläsi?
Puhutaanpa lähes minkä tahansa asian tuoksusta, vastaan aina vanilja. Vaniljassa vain on jotain sellaista, jota en ole koskaan pystynyt vastustamaan. Ostin tosin eilen Lidlistä myös keksintuoksuisia kynttilöitä, ja tykkäsin myös niistä kovasti. Mutta vanilja <3

Kahvi, tee vai kaakao?
Vaikka kaikki nämä. Jokaiselle löytyy oma tilanteensa. Kahvia juon näistä kuitenkin ehdottomasti eniten, joten vastataan nyt sitten se.

Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?
Jonkun verran. Kesällä suosin kirkkaampia ja oranssiinkin taittavia huulimeikkejä. Nyt olen selkeästi siirtynyt tummempiin ja ruskeaan meneviin sävyihin. Myös luomiväreissä on joitain sävyjä, joita ei talvella tule käytettyä, mutta kesällä taas tulee siitäkin edestä. Kullanvärinen luomiväri on ainakin yksi sellainen.
Mikä on lempijouluruokasi?
Tunnustan, että en ole järin suuri jouluruuan ystävä. Riisipuurosta kuitenkin tykkään ihan valtavasti ja sitä syön kyllä ihan ympäri vuoden. Joulutorttujakaan en pistä pahakseni :D

Hatut vai kaulahuivit?
Ehdottomasti kaulahuivit! Mun päätä ei vain ole suunniteltu hattuja varten. Kaulahuiveissa isot ja paksut neulehuivit ovat parasta ikinä :)

Mikä on eniten käytetty villapaitasi?
Vaikea kysymys. Sanotaan nyt Mangon valko-siniraidallinen villapaita, jossa on rusetti selässä. Ainakin pidän siitä eniten.

Paras syksyinen kynsilakka?
Tän syksyn suosikkilakka on ollut Makiashin kynsilakka sävyssä Red Plum. Lakka on todella ihanan värinen ja kestää kynsillä huippuhyvin.
Syksyn lempihajuvetesi?
Hankin juuri Oriflamen Si Magnifique! -tuoksun, joten vastaan, että se.

Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset?
Molemmat ovat aivan ihania, mutta vastaan nyt omalla kohdallani nuo kissarajaukset.

Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?
No ei ainakaan futispelit. Lehtikasatkaan ei nyt aiheuta suuria tunteita suuntaan eikä toiseen, mutta ehkä sitten ne.

Pillifarkut vai leggingsit?
Pillifarkut. Kunhan saan heittää ne pois kun meen kotiin.

Nilkkurit vai UGGit?
Nilkkurit.

Paras tv-ohjelma tänä syksynä?
Ollaan katottu miehen kanssa nyt pari viikkoa kotimaisen Downshiftaajat-sarjan ykköskautta, ja se on kyllä ollut todella hyvä! Sarjaan on vissiin piakkoin tulossa toinen kausi, ja innolla odotan, että pääsen sitä katsomaan.Biisi, joka saa sut uppoutumaan syysfiiliksiin?
Greenday - Wake me up when September ends.

Millainen syyssää tämänhetkisessä asuinpaikassasi vallitsee?
No aika talvinen syyssää. Lunta on n. 20cm ja pimeää on kun mörön per*eessä.

Mikä on parasta syksyssä?
Se kun saa pukeutua ihaniin pehmeisiin löllerövaatteisiin (esim. paksut neuletakit, huivit ja villapaidat). Myös glögin lipittäminen kynttilänvalossa on tosi jees.Tällaisia syksyajatuksia minulla. Jos joku ei ole tätä vielä tehnyt, niin tehkää ihmeessä! Yllättävän kivaa oli mietiskellä omia lemppareita ja mielipiteitä :)


P.S. Tää uusiutunut Bloggeri on muuten ihan kökkö. Mitä mieltä muut on tän muutoksesta?Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)