perjantai 2. joulukuuta 2016

Suosikkisuihkugeelimerkkini

Kuten olen blogissa aiemminkin maininnut, olen melkoinen suihkugeelifriikki. Toinen toistaan ihanamman tuoksuisia puteleita on kertynyt kylppärimme hyllykköön valtava määrä. Myönnän, että en todellakaan ehdi käyttää kaikkia suihkugeelejä niin paljoa kuin haluaisin, ja välillä jopa unohdan omistavani jonkun tietyn pullon. Vaihtelen suihkugeelejä kuitenkin paljon fiiliksen ja jopa vuodenajan mukaan. Jotkut pulloista saavat seista hyllykössä kyllä todella kauan ennen loppuun kulumista, mutta kyllä jokainen tuote varmasti ennemmin tai myöhemmin tulee käytetyksi loppuun.

Tässä postauksessa ajattelin siis esitellä teille suosikkisuihkugeelimerkkejäni. Itse en yleensä huomaa suihkugeelien pesutehossa suurempia eroja, joten suosikit on valittu enimmäkseen tuoksuvalikoiman perusteella. Ihania merkkejä olisi toki vielä paljon lisääkin, mutta tässä nyt muutama suosikki.


The Body Shop
Vaikkei postauksessa esitellyt merkit olekaan missään paremmuusjärjestyksessä, on TBS silti mielestäni oikeutetusti postauksen ensimmaisenä esiteltävä brändi. The Body Shopillahan on valtava määrä erilaisia suihkugeelejä, joiden tuoksumaailma pohjautuu enimmäkseen erilaisiin marja- ja hedelmätuoksuihin. TBS julkaisee myös sekä kesällä että talvella kausituoksuisia tuotteita, jotka ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Tämän talven kausituoksut ovat Vanilla Chai, Spiced Apple sekä Frosted Berries. Itsehän omistan tänä vuona TBS:n joulukalenterin, josta onkin jo paljastunut yksi kausituoksuinen tuote, nimittäin tuo pieni Speced Apple -suihkugeeli. Lisäksi omistan tällä hetkellä kookoksentuoksuisen Coconut -shower cremen.




I Love...
I Love...:n suihkugeelivalikoima on myös ihanan monipuolinen. Tuoksuvalikoima painottuu todella makeisiin ja jopa karamellisiin tuoksuihin. Itsehän olen sitä mieltä, että liian makeaa suihkugeeliä ei ole keksittykään, joten haalin mieluusti itselleni juurikin makeita karkkituoksuja. Tällä hetkellä valikoimiini kuuluu Lemon Sorbet, Pink Marshmallow sekä Juicy Watermelon. I Love...:n tuotteissa plussaa ovat ehdottomasti myös herkulliset pakkaukset ja edullinen hinta.



Philosophy
Philosophyn suihkugeelejä mulla on vain yksi kappale. Tämä ei missään nimessä johdu siitä, että en haluaisi näitä lisää. Tämän merkin tuotteet vain ovat melkoisen hinnoissaan, ja itse nyt olen sitä mieltä, että noin 20e suihkugeelistä (oli tuoksu tai pakkauskoko sitten mikä tahansa) on vain aivan liikaa. Tuon yhden purkin eli Vanilla Birthday Caken olen saanut lahjaksi, ja sen aion käyttää oikein säästeliäästi loppuun.



Beauticology
Beauticology on itselleni hieman vieraampi merkki näin suihkugeelien osalta. Olen kuitenkin ihan viimeaikoina kiinnittänyt tämän merkin tuotteisiin enemmän huomiota, ja alkanut kuolaamaan tuotteita välittömästi. Juuri pari päivää sitten silmääni osui Sokoksella donitsin tuoksuinen tuotesetti. Siis nam! Tästä merkistä tulee itseasiassa aika paljon mieleen I Love...:n tuotteet.
Kuva: Google
Yves Rocher

Yves Rocherinkaan suihkugeelejä en omista itse tällä hetkellä yhtään. YR:n suihkugeelit ovat kuitenkin itselle tietynlaisia legendoja, joita olen käyttänyt ihan ala-asteelta lähtien. Valikoimassa on runsas määrä erilaisita marjoista, hedelmistä, kasveista ja mausteista tuoksunsa saavia tuotteita. Myös hinnat ovat todella kohdillaan, ja edullisimmillaan suihkugeelin taitaa saada 1,90 eurolla. YR:n nettikauppaan pitäisikin tehdä tilaus pikapuoliin.. :D

Kuvahaun tulos haulle yves rocher shower gel
Kuva: Google.


Onko teillä suihkugeelilemppareita?


Neilikki

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi, kun olit osallistunut blogissani arvontaan. :) Klikkasin itseni heti lukijaksi. Mä rakastan I love...-suihkugeelejä, koska ne tuoksuvat niin ihanilta ja ovat todella edullisia. The Body Shopin suihkugeelit ovat toisia lemppareitani. Nuo donitsijutkat vaikuttavat juuri mun tyylisiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kivaa kun tulit kurkkaamaan mun blogia ja liityit lukijaksikin :) Vaikuttaa siltä, että meillä on aika sama maku näiden suihkugeelien suhteen, makeat tuoksut ja herkulliset pakkaukset toimivat aina! ;D

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)