perjantai 8. tammikuuta 2016

Livbox 1/16

Ja taas oli aika kotiuttaa uusi boksi täynnä kosmetiikkaa. Tuntuu ihan, että vastahan se edellinen laatikko kolahti postilaatikkoon. Joulukaudella ja lomalla lienee jotain tekemistä asian kanssa. Mutta millaisilla tuotteilla sitten tämä vuosi potkaistiinkaan käyntiin?

CUTRIN Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturiser (75ml)
Aika varmasti en olisi hiuspohjan tehokosteuttajaa itse tullut ostaneeksi. Tämänkin hinta kun kuitenkin on sen 15e. Tällaiselle tuotteelle on kuitenkin itselläni käyttöä, sillä nyt tulipalopakkasilla päänahkaa on kyllä kiristellyt ja kihelmöinyt siihen malliin, että kosteutus olisi paikallaan. Käyttöön siis varmasti tulee, jos onnistuu olemaan yhtä tahmaamaton ja rasvoittamaton kuin lupailee.

HERBINA Energy Boost -kuorintavoide (75ml)
Pari kuukautta sitten Livbox lahjoi minua Herbinan kasvonaamiolla, nyt vuorossa on kuorintatuote. Mieluinen tuote, ja varmasti tulee testattavaksi lähiaikoina tämäkin. Ainakin naamion totesin hintaluokkaansa nähden huipputuotteeksi! Ja pitääpä vielä sanoa, että onneksi kohdalleni osui tämä, eikä joillekin kanssasiskoille vaihtoehtotuotteena langennut Tena-voide...

SB12 -suuvesi (50ml)
Nyt ei kyllä sykähdyttänyt. Väitättekö, että henkeni haisee? Tai jos näin on, niin voin kyllä hankkia suuveteni itsekin. Suunhoito on viimeisimmissä boxeissa ottanut nyt vähän liian suuren roolin. Tähän taloon on nimittäin sadellut kolmen viime kuukauden aikana kaksi hammastahnaa, yksi harja, hammasväliharjat ja nyt tämä suuvesi (kotiimme on rantautunut omieni lisäksi myös yksi miesten livboxi). Luulisi hammaspeikkojen pysyvän kurissa...

PHILOSOPHY When Hope Is Not Enough -seerumi (4ml)
Kyseessä siis seerumi, jonka tarkoitus on tehdä ihosta nuorekas ja kiinteämpi. Nojoo, kai niitä ryppyjä on hyvä lähteä jo näin kakskolmosena ehkäisemään. Philosophy on omien kokemusteni mukaan oikein hyvä merkki, mutta olisin ehkä mielummin ottanyt vastaan voidepurkin, vaikkapa sitten näytekoon. Myyntikoot kun taitavat kustantaa vähän yli Liv:n budjetin.

LUMENE True Mystic Precise Tip -silmänrajaustussi (1ml)
Itse olen kyllä vannoutunut rajausten vetelijä ja nimenomaan eyelinereillä, ei kajaalilla. Tussi vaikuttaa kyllä oikein tarkalta ja kuivuu silmänräpäyksessä. Ainoa pelkoni on se, että tussi menee käyttökelvottomaksi hetkessä. Aiempi musta rajaustussi nimittäin muuttui nopeasti ikäänkuin haalean harmaaksi. Mistä tällainen voi edes johtua?

SALUS Magnesium -vitamiinijuoma (10ml)
Vai että sellainen kosmetiikkatuote.. Ilmeisesti tarkoitus on tsempata boxaajia pimeän pakkastalven yli ja mikäs siinä. Huvittavaa mielestäni oli kuitenkin se, että tuotteen päivittäisannos on 20ml, mutta näyte sisältää vain 10ml eli puolen päivän annoksen?! Passaahan tuo jossain vaiheessa huiviin kiskaista, mutta olisin pärjännyt ilmankin.

ANYDAY Nut Selection (60g)
Onko Livboxin tarkoituksena olla kosmetiikkapaketin lisäksi myös ruokalähetys? Viime kuussahan laatikosta paljastui raakasuklaata ja nyt pähkinäpussi. Tykkään kyllä pähkinöistä, ja hyvin uppoavat, mutta mielummin olisin tämän sijasta jonkun kosmetiikkatuotteen ottanut.
Kolmen kuukauden Livbox-jaksoni on nyt siis ohitse, ja olisi aika päättää uusinko tilauksen, vai jätänkö sen nyt tähän. Laatikoista on tullut niin loistotuotteita kuin pettymyksiäkin. Myös kosmetiikkakaappini alkaa olla aika täysi, sillä en mitenkään ehdi kuluttamaan kaikkea siinä vauhdissa kun uusia tuotteita tulee. Aion kuitenkin vielä tilata toiset kolme kuukautta (helmi-huhtikuu). Yllätyslaatikon saaminen on kuitenkin tuonut piristystä arjen ja pimeyden keskelle, joten hyvin voin ilahduttaa vielä itseäni muutaman kuukauden. Kesä meneekin sitten purkkivuorta kuluttaessa :D


Rakkaudella,
Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)