maanantai 11. tammikuuta 2016

Miesten livbox ja miehinen mielipide

Livboxeista hullaantuneena meikätyttö tilasi sitten siipallekin joululahjaksi oman kauneudenhoitolaatikon. Kyseessä oli siis miehille suunnattu boxi, joka on vain kertaluontoinen, eikä tipahda postiluukusta kerran kuussa. Nyt tuotteita on hieman päästy testailemaan, joten päätin antaa herran itsensä kertoa mielipiteensä joululahjalaatikkonsa sisällöstä.


ACO FOR MEN Antiperspirantti (75ml)
Mielestäni tässä oli miellyttävä ja mieto tuoksu. Roll-on leivittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Harmi, kun tuotetta ei löydy päivittäistavarakaupasta. En jaksa mennä apteekkiin deodorantin vuoksi. 9/10.

COLGATE Max Fresh Cool Mint -hammastahna (75ml)
Tahnassa on liiankin voimakas maku. Pakkauskoko hyvä, eli ei liian pieni. 6/10.


COLGATE 360 Black -hammasharja
Miksi musta hammasharja? Toisaalta onhan se ihan miehekäs väri. 7/10.


PALMOLIVE MEN Refreshing 2in1 -suihkusaippua ja shampoo (50ml)
Hyvä suihkusaippua. Jättää viileän tunteen iholle. Toisaalta tämä voi olla huono asia pakkasilla. Ei toimi shampoona, koska ei sovi ainakaan herkälle päänahalle. Pakkauskoko kätevä matkoilla. 8/10.

LUMENE MEN Hellävarainen -kasvopesu
Tuntuu ettei puhdista ihoa yhtä hyvin kuin muut merkit. Jättää ihon hieman rasvaiseksi. Välttää kyllä paremman puutteessa. 4/10.

CALVIN KLAIN Eternity Now for Men (1,2ml)
Ensivaikutelmana pidin tuoksua liian makeana ja tyttömäisenä. Olen kuitenkin oppinut pitämään tuoksusta kovasti. Pakkauskoko olisi voinut olla isompi. 9/10.

SCHWARZKOPH Professional [3D] Men -hiusvaha (30ml)
Itselläni ei edes ole tarpeeksi pitkiä hiuksia, jotta pääsisin tuotetta testaamaan. Täysin turha osa pakkausta siis. Menee kaverille lahjoituksena. 5/10.

NIVEA Men Creme (150ml)
Toimiva yleiskreemi kaikkiin tilanteisiin. Erittäin iso pakkauskoko ja tuote on muutenkin riittoisa. Mieto tuoksu. Ei valittamista. 10/10.


Semityytyväinen herra taisi tuotteisiin siis olla. Enhä suurimpana pettymyksenä tuo hiusvaha, jolla ei suuremmin ole kaljulla/siilillä käyttöä. Ja käyttävääkä ylipäätään miten iso osa miehist hiusten laittoon jotain tuotteita? En kyllä tiedä. Parhaimmaksi ilmeisesti osoittautui tuo Nivean perusvoide. Ja sitäpä sopiikin tuohon kuivaan naamaan läträtä :D

Kiintiökuva. Omaa boxia ei tullut kuvailtua.

 Rakkaudella,

 Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)