lauantai 16. tammikuuta 2016

Long bobbia

Noin puolen vuoden ajan olen havainnut katukuvaan, julkkiksille sekä ystävienkin hiuksiin ilmestyvän yhä enemmän ns. pitkää polkkaa eli long bobia. Mielestäni pitkä polkka on näyttänyt todella hyvältä, ja olenkin kypsytellyt ajatusta myös oman tukan leikkaamisesta. Ja eilen se sitten lopulta tapahtui! 

Kaiken kaikkiaan hiuksista lähti noin 20cm. Ero on toki merkittävä esimerkiksi hiuksia harjatessa. Tukka ei takkuunnu ja temppuile yhtään niin paljon kuin aiemmin! Muutenkin pituus näyttäisi sopivan minulle hyvin. Jopa kihlatulta sain hyvää palautetta, vaikka hän olikin alunperin pitkistä hiuksista luopumista vastaan. Samalla kampaajareissulla fiksattiin myös vähän väriä freesimpään suuntaan. Juurikasvua oli tullut useampi sentti. Myös raitoja tehtiin vähän lisää. 

Voipa hyvin olla, että nautin nyt lyhyempien hiusten vaivattomuudesta jonkin aikaa. Erityisesti näin talvella on huippua, kun tukka ei koko ajan takkuunnu kaulahuivin ja takin välissä. Häiden lähestyessä täytynee taas hieman kasvatella, jotta kampaaja saa loihdittua näistä mieleiseni hääkampauksen. Onneksi hiukseni kuitenkin kasvavat melkoisella vauhdilla, joten ongelmaa kasvatusprojektissa ei pitäisi olla.

 
Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)