torstai 7. tammikuuta 2016

Uudenvuodenlupaukset

Vuosi vaihtui, ja väkisinkin mielessä pyörii ajatukset siitä, millainen tämä vuosi tulee olemaan, miten voisin itse tehdä siitä paremman ja voisinko kenties luvata jotain. Mitään kovin radikaalia en halua tavoitella. Joitain pieniä uudenvuodenlupauksia ja -suunnitelmia tässä nyt kuitenkin on mieleen putkahtanut.

1. Käyn salilla vähintään kerran viikossa
Ei kuulosta pahalta, eihän? Valitettavasti viime vuoteen mahtui useitakin viikkoja, jolloin en näyttänyt naamaani salilla kertaakaan. Perusteluina muunmuassa kiire, pimeys ja mitälie. Ainoa hyväksyttävä selitys salittomalle viikolle voisi olla kipeänä oleminen. Muita selityksiä ei tunneta. Salia tai ryhmäliikuntaa EDES kerran viikossa, that's it.

2. Valmistun
Opiskele nainen, viimeisiä viedään! Jos teen töitä kovasti, saan kasvatustieteen maisterin paperit ensi jouluksi. Vuosi tulee olemaan aivan hullu opiskelutahdin puolesta, mutta itsepä olen halunnut tahtia kiihdyttää, ja lopulta uurastus palkitaan.

3. Painoni ei nouse vuoden aikana
Haha, hittoon laihdutuslupaukset! Laihtuminenkaan ei kyllä tekisi pahaa, ja varmaan kivempi olisi alkaa hääpukuja sovittelemaan vähän pienemmällä vatsaröllykällä, mutta ei nyt lupailla liikoja. Edes näissä lukemissa on kuitenkin onnistuttava pysymään.

4. Suunnittelen unelmahäät
Nyt aletaan todella elellä niitä aikoja, jolloin häihin olisi kohdistettava entistä ennemmän ajatuksia. Erityisesti mitä pidemmälle vuotta etenemme. Aivonystyrät (ja kaasot!) siis käyttöön ja meille sopivia ratkaisuja siis pohtimaan. Tässä onkin parit haamessut tulossa alkuvuodesta...

Teitko sinä jotain uudenvuodenlupauksia?


Rakkaudella,

Neilikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)