perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyskuun suosikkiputeli

En ole aivan varma voiko tätä kuukauden suosikkiputelin arvonimen tässä kuussa saanutta tuotetta kutsua puteliksi.  Aivan ihastuttava ja minulle suureksi suosikiksi tässä kuussa noussut kosmetiikkatuote tämä kuitenkin on, joten olkoon menneeksi. Kyseessä on nimittäin taannoiselta Tuurin reissulta mukaan tarttunut NYXin Matte Lipstick sävyssä 19 Euro Trash.



Olen lukenut todella monien bloggaajien ylistävän NYXin mattapunia, ja jopa nimenneen sen kaikkien aikojen parhaaksi huulipunaksi. Ja toden totta, en voi kuin yhtyä kanssasisarien kommentteihin! Punan sävy on todella kaunis, ja se sopii mielestäni todella monenlaisiin asuihin. Näin syyssäillä nähkatakki ja tämä mattapuna ovat olleet erottamaton kaksikko. Toisaalta tänään huomasin pastellipinkin villapaidan ja Euro Trashin sopivan yhteen erittäin hyvin. Mattaisuus punassa on täys kymppi. Tuote myös pysyy huulilla hyvin. Toki syönnin jälkeen huulet on syytä tsekata kuntoon, mutta se nyt on aika normitilanne kaikkien huulipunien kohdalla. Tämä sävy on kuitenkin sen verran lähellä huulten omaakin sävyä, että kulunutkaan puna ei näytä silmiinpistävän pahalta. Ainoana miinuksena NYXin mattapunasta sanoisin sen, että se tuntuu kuivattavan jonkun verran huulia. Tämä tosin taitaa olla aika monilla mattapunilla ongelmana, joten annettakoon sekin sitten anteeksi. Ja huulirasvallahan siitäkin sitten selviää.



NYXin Mette Lipstick vei kyllä sydämeni sen verran isosti mennessään, että tämä tuskin jää ainoaksi huulipunakseni tästä sarjasta. Voi hyvinkin olla, että Euro Trash saa jonkun muun sävyisen mattakaverin hyvinkin pian ;)


Neilikki

4 kommenttia:

  1. NYXin Matte Lipstickit on ihan huippuja<3 Toi sävy näyttää myös ihan täydelliseltä, pitääkin koittaa bongata toi jostain ;D Mattapunat on siitä inhottavia, että oikeestaan poikkeuksetta ne tuntuu kaikki kuivattavan huulia jonkin verran, mutta nää ei onneksi oo mun mielestä sieltä pahimmasta päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo bongailehan! Itse varmaan sopivan tilaisuuden tullen bongailen itselleni lisää sävyjä ;)

      Poista
  2. Tää on ihan paras huulipuna! Mun kaverilta löytyy myös tuo Euro Trash ja se on kyllä kaunis sävy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Muistelinkin sinun hehkuttaneen tätä punaa vähän aikaa sitten :)

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)