perjantai 30. joulukuuta 2016

Joulukuun suosikkiputeli

Kuukausi on taas vierähtänyt, ja nyt olisi aika esitellä taas tämän kuukauden suosikkiputeli. Vaikken olekaan blogissa kovinkaan paljoa kirjoitellut kynsilakoista, voin silti todeta, että minulla löytyy niitä melkoinen läjä. Pidän pitkiä kynsiäni aina lakattuna, ja vaihtelen lakkausta viikoittain. Syy, miksi en kirjoittele kynsilakoista kovinkaan tiiviisti blogin puolella on se, että en vain koe kynsilakkoja kohtaan samanlaista paloa ja kiinnostusta kuin muuta kosmetiikkaa kohtaan. Lakkaan vain kynsiäni ja that's it.

Tässä kuussa kohdalleni osui kuitenkin poikkeuksellisen hyvä kynsilakka ja vieläpä jouluisessa sävyssä, joten minun oli pakko valita tämä tuote kuukauden suosikkiputeliksi! Kyseessä on Yves Rocherin kynsilakka sävyssä 108 Pourple Perlé. Pourple Perlé on nimensä mukaisesti purppuraisen punainen ja  kauniisti hohtava lakka. Purkissa väri näyttää melkoisen shimmeriselta, mutta kynsillä jää nähtäville vain kevyt hohde. Sävy oli siis erittäin jouluinen, ja toki valitsinkin tämän viime viikolla joululakkaukseni sävyksi.

Yves Rocherin lakka yllätti minut poikkeuksellisen kauniin sävyn lisäksi myös superhyvällä pysyvyydellään! Vaikka käytänkin usein samaa kynsilakkaa noin viikon verran, alkaa lakkaus yleensä rapista kynsiltäni parissa päivässä. Yhdistettynä Oriflamen aluslakkaan ja Mavalan päällyslakkaan, säilyi tämä YR:n lakka kynsilläni lähes virheettömänä koko viikon. Lakkaus oli lohjennut hieman vain yhdestä kynnestä. Lisäksi kynsien kasvusta johtuva lakkauksen kärsiminen oli toki myös viikon jälkeen jo havaittavissa. Lakka olisi varmasti säilynyt siedettävänä vielä jokusen päivän, mutta halusin laittaa lakkaukset uusiksi ennen joulun viettoon lähtemistä, joten tartuin kynsilakanpoistoaineeseen ennen viimeistä hätää. En voi siis olla pysyvyyteen muuta kuin tyytyväinen!

Sain kyseisen lakan itseasiassa ilmaislahjana Yves Rocherille tekemäni tilauksen yhteydessä, joten olin todella yllättynyt, että ilmaistuotteiden joukosta löytyi tällainen helmi. Yves Rocherhan on luonnonsuojeluajatuksensa lisäksi kuuluisa edullista tuotteistaan. Myös tämän lakan arvo ei tilattunakaan ole päätä huimaava, sillä lakan normaalihinta on 6,90e, ja tällä hetkellä se on alennuksessa hintaan 5,50e. Pakkauksen koko on vain 5ml, mutta itse näen pienen pakkauskoon kynsilakoissa vain positiivisena asiana, sillä suuret yli 10ml pullot ehtivät lähes poikkeuksetta kuivua ainakin jonkin verran ennen tuotteen loppumista. Yves Rocherin sivuilta löytyy myös runsaasti muita kynsilakkasävyjä, jotka varmasti toimivat kynsillä yhtä hyvin kuin tämä purppurainenkin versio.Oletteko kokeilleet Yves Rocherin kynsilakkoja? Mikä on suosikkikynsilakkanne tällä hetkellä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)