maanantai 5. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri: Luukut 1-5

Ensimmäisenä todettakoon, että minulla on ihana mies, joka ymmärtää (tai ainakin pyrkii ymmärtämään) jonkun mielestä täysin turhamaista kosmetiikkaharrastustani uskomattoman hyvin. Vaikkei hän itse perustakaan purkkikahminnasta, hän on sitä mieltä, että jokainen saa olla kiinnostunut niistä asioista kun on. Onhan hänellä itselläänkin kiinnostuksen kohteita, joista minä en välitä. Noh, tämän hehkutuksen tarkoituksena oli siis sanoa, että mieheni osti minulle "ennakkojoululahjaksi" The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenterin! Ei varmaan tarvitse kertoa, että olin etukäteislahjasta todella onnellinen ja iloinen, sillä olin jo itse harmissani tullut siihen tulokseen, että kyseinen kalenteri on itselleni vähän turhan arvokas. Nyt olen kuitenkin sormet syyhyten availlut kalenteria jo viiden aamun ajan, ja ajattelinkin nyt kertoa teille, mitä TBS:n jouluisenvihreästä kalenterista on tähän mennessä palajastunut :)


1. Luukku: Spiced Apple -suihkugeeli (60ml)
Luukun avaaminen siis aloitettiin yhdellä tämän talven kausituoksuista eli mausteisella omenalla. Huippujuttu, sillä odotinkin, että saisin kalenterin myötä tutustua kaikkiin kolmeen TBS:n kausituoksuun. Ikuisena suihkugeelifriikkinä otan toki uuden suihkugeelin ilolla kokoelmiini.

2. Luukku: Pesukukka
Toisen luukun pesukukka oli itselleni alussa pieni pettymys. Odotan kuitenkin saavani kalenterista erityisesti kosmetiikkaa, en pesuvälineitä. Lisäksi pesukukka on todella pieni, mikä tuntui vähän oudolta. Käytössä kukkanen oli kuitenkin todella näpsäkkä, joten perun sanani, ja myönnän pitäväni tästä kovasti.

3. Vitamin E -kosteuttava päivävoide (15ml)
Toimivat voiteet ovat aina hyvästä. En siis vielä tiedä toimiiko tämä vai ei, mutta kokeilen sitä ainakin mielläni. 

4. Luukku: Frosted Berries -vartalovoide (60ml)
Neljännestä luukusta paljastuikin jo toinen talven kausituoksuista. Frosted Berries on nimensä mukaisesti todella marjaisen tuoksuinen. Näistä kahdesta saamastani kausituotteesta pidän enemmän Spiced Applesta. Vaniljafanina odotan kyllä suuresti vielä Vanilla Chain nuuhkimista :)

5. Soft Facial Cleansing Sponge -sieni
Ensimmäiseen viiteen luukkuun sisältyi siis jo kaksi pesuvälinettä. Sanotaan nyt vaikka niin, että yksikin olisi riittänyt. En olisi kyllä nyt tähän hätään tarvinnut uutta pesusientä, mutta pitäähän tämä nyt tietysti kokeilla. Toivottavasti loput 20 luukkua ovat kuitenkin enemmän kosmetiikkapainotteisia.
Tässä siis ensimmäiset viisi luukkua. Ajattelin tosiaan esitellä kalenterin sisältöä teille näin viiden luukun erissä. Näin kalenteripostauksia tulisi yhteensä se viisi kappaletta (kalenterissa tosiaan on 25 luukkua!). 

Täytyy sanoa, että kosmetiikkajoulukalenterin availu on jo itsessään minulle niin suurta hupia, että olen ollut todella vakuuttunut kalenterista. Toivottavasti pesuvälineet on nyt saatu, ja jatkossa kalenteri keskittyisi enemmän kosmetiikkatuotteisiin. Ensimmäiseen viitteen luukkuun ei esimerkiksi kuulunut yhtään meikkituotetta, joita ottaisin mielelläni seuraavista luukuista vastaan.Miltä ensimmäiset viisi luukkua vaikuttavat?
Oletteko olleet tyytyväisiä omiin kalentereihinne?


Neilikki

4 kommenttia:

 1. Myös isoimmasta TBS kalenterista löytyi tosiaan mm. kuorintahanskat ja joku kynsiviillapötkö. Alku on ollut pieni pettymys, toivotaan, että loppua kohti paranee molemmat kalenterit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näistä kosmetiikkakalentereista tosiaan odottaisi saavansa jotain vähän arvokkaampia tuotteita kun kynsiviila :D Mut onneks kalenterilla on vielä parisenkymmentä aamua aikaa petrata ;D

   Poista
 2. Tbs kalenteri vaikuttaa hyvältä! Itse en ole raaskinut ostaa näitä kosmetiikkajoulukalentereita, mutta niistä on kiva lukea blogeista :)
  -jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan nää aika hurjan hintasia! Näitä TBS:n kalentereitahan on tänä vuonna kolme eri versioo, joista kallein on peräti 129e! Tää on mun kalenteri on näistä kolmesta halvin vaihtoehto :D

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)