tiistai 20. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri: luukut 16-20

Ihan alkuun kiitos kaikille joululahja-arvontaan osallistuneille<3 Voittaja on nyt selvillä, ja häneen on on otettu yhteyttä. Valitettavasti paketti ei ehdi tavoittaa häntä ennen joulua, mutta tarvitseehan ihminen lahjoja ja yllätyksiä vielä joulun jälkeenkin.

Sitten tämän postauksen varsinaiseen aiheeseen. Joulukuu alkaa lähennellä loppuaan, samoin tätä kuuta piristäneet joulukalenterin luukut. Tämän jälkeen on tulossa vielä yksi postaus The Body Shopin joulukalenterin luukkujen sisällöstä eli luukuista 21-25. Täytyy sanoa, että tällaiseen joka aamuiseen kosmetiikka-annokseen voisi hyvin tottua. Vaikka luukuista löytyneet tuotteet eivät olekaan aina miellyttäneet, on kalenterin joka-aamuisessa avaamisessa pientä jännitystä, joka on mielestäni ehkä paras anti koko joulukalenterikonseptissa. Mutta tässä siis luukkujen 16-20 sisällöt:

Luukku 16: Mango Whipped-Lotion (60ml)
Oi tätä rakkautta! The Body Shopin Mango-sarja tuoksuu aivan ihanalle. Tämä oli itselleni tähän astisista luukuista yksi mieluisimmista. Onneksi tämä ei ole kausituoksu, joten raaskin käyttää tämän aikanaan poiskin :D

Luukku 17: Kulmakarva- ja ripsikampa
Yhtäkään joulukalenteriluukkupostausta en ole vielä saanut tehtyä ilman näitä tylsiä välineistöä sisältäviä luukkuja. Niin kävi myös tämän postauksen kanssa. Itse en tällaisia pahemmin käyttele, mutta ehkä täytyy nyt opetella.

Luukku 18: Camomille Gentle Eye Make-Up Remover (60ml)
Kamomillaa sisältävä silmämeikinpoistoaine oli hieman erilainen tuote. Pidin tätä kyllä kivana tuotteena, sillä en olekaan kokeillut TBS:n meikinpoistoaineita aiemmin. Tuote on suunnattu herkälle iholle, ja kamomillallahan sanotaan olevan ihoa rauhoittava vaikutus. Hyvältä siis kuullostaa.

Luukku 19: Shea Lip Butter (10ml)
Aiemminhan kalenterista paljastui jo mansikantuoksuinen huulivoidepurkki. Tämä on siis käytännössä sama tuote karitevoin tuoksuisena. Vaikka olen edelleen sitä mieltä, että tällaiset sormella levitettävät huulivoiteet ovat hiukkasen epähygieenisiä, oli tämän luukun sisältö mielestäni ihan kiva.

Luukku 20: Polynesian Island Tiaré Shower Gel (60ml)
Olenkohan elänyt jossain pimennossa, mutta en edes tiennyt, että TBS:llä on tällainen tuotelinja? Tutkailtuani asiaa TBS:n nettisivuilta selvisi, että kyseessä onkin uutuus, jonka tuoksussa yhdistyvät tiaré-kukat, vanilja ja kookos. Ite pidin tuoksusta kovasti, ja olin iloisesti yllättynyt siitä, että kalenterista löytyi tämä itselleni täysin vieras uutuustuote.
Tämänmoisia tuotteita tällä kertaa. Vaikka tuo ripsikampa nyt vähän ärsyttääkin, oli mukana kuitenkin useampi kiinnostava tuote, joiden voin ajatella kompensoivan heikompia luukkuja. Innolla odotankin, mitä kalenterin viimeisistä luukuista paljastuu. Luukku 24 on muuten superiso! ;)

Mitä ajatuksia kalenterin luukut 16-20 teissä herättivät?

2 kommenttia:

  1. Oii mä niin tarvitsen ton mangontuoksuisen Whipped Lotionin! ♥♥ Millaista toi on koostumukseltaan? Ei varmaan mitään ihan älyttömän paksua, kun se kerran on tollasessa pullossa? :D Mangon tuoksu on niin herkullinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei tosiaan ole koostumukseltaan kovin paksua, siis ehdottomasti lotion eikä butter. Sanoisin kuitenkin tuon olevan hiukkasen täyteläisempää, kuin TBS:n gel-lotionit... Ja tuoksu on kylllä täydellisyyttä <3

      Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)