tiistai 27. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri: luukut 21-25

Joulu oli ja meni, eikä joulukuutani ihastuttaneen (ehkä joidenkin aamujen kohdalla myös vihastuttaneen) The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenterin luukkuja ole enää tässä talossa availtu pariin päivään. Nyt blogin palattua joululomalta olisikin aika esitellä teille tuosta kalenterista vielä viimeiset viisi luukkua sisältöineen. Mielestäni kalenterin sisältö ehdottomasti parani loppua kohden, joskin myös viimeiseen viiteen luukkuun mahtui yksi pettymys. Katsotaanpa sisällöt läpi luukku kerrallaan:


Luukku 21: Kynsiviila
Arvaatte varmaan, että viimeisiin luukkuihin mahtunut pettymys oli juurikin tämä kynsiviila. Itse käytän ainoastaan lasiviiloja, joten tällainen perus hiekkapaperiviila on itselleni melkoisen turha. Uusi lasiviila olisi kyllä ollut erittäin tervetullut. Katsotaan, mihin laukun pohjalle tämän lopulta sijoitan.

Luukku 22: Pink Grapefruit -käsivoide (30 ml)
Minulla ei itseasiassa olekaan aiempaa kokemusta TBS:n käsivoiteista, joten olin oikein iloinen, kun luukusta 22 löytyi greipintuoksuinen käsivoide. Vielä en ole ehtinyt tuotetta testaamaan, mutta tuoksu ainakin on todella raikas ja miellyttävä.

Luukku 23: Colour Cruch -kynsilakka, sävy Just Peachy (6,8 ml)
Omistan kynsilakkoja todellakin enemmän kuin tarvitsisin, enkä edes ole mikään suuri kynsilakkafriikki, vaikka kynteni ovatkin lähes aina lakattuna. Kynsilakka oli kuitenkin kiva yllätys, ja mielelläni testaan myös TBS:n kynsilakkojen laatua. Mielestäni luukusta paljastunut sävy oli enemmän korallinen oranssi kuin persikka (kuva vääristää sävyä aika paljon). Itse miellän tällaisen sävyn enemmän kevät- ja kesäsävyksi, ja tämä jääkin varmaan odottelemaan lämpimämpiä ilmoja.

Luukku 24: Strawberry -body butter (200 ml)
Täysikokoinen body butter! Jouluaaton luukku oli kyllä itselleni todella mieluinen. En ole piiiitkään aikaan omistanut TBS:n body butteria, ja nyt kun pääsin tällaista taas käyttämään, tuli melkeinpä mieleeni alkaa pohtia myös jonkun muun tuoksun ostamista tästä ihanasta talvi-ihon tuotteesta...

Luukku 25: Oils of Life Intensely Revitalsing -yövoide (5ml) ja unimaski
Luukku 25 piti tosiaan sisällään peräti kaksi tuotetta. Unimaskia en ole aiemmin käytänyt, enkä tiedä osaanko sellaista käyttääkään, mutta ainakin päiväunilla tuollaista voisi joskus kokeilla. Oils of Life vaikutti todella kiinnostavalta ja kokeilemisen arvoiselta yövoiteelta. Harmi vain, että pakkauskoko tässä näytekokoisessa purkissa on todella niukka. Myös voiteen tuoksu oli melkoisen voimakas, ja olen varma, että monet vierastavatkin laittaa kasvoilleen näin voimakkaasti tuoksuvaa tuotetta.Täytyy myöntää, että joka-aamuiseen joulukalenterin availuun voisi hyvin tottua. Nyt joulun jälkeen pari kalenteritonta aamua ovat jopa tuntuneet hieman tyhjiltä, kun odottamassa ei olekaan ollut yllätysluukkua, josta voi löytää jotain itseään piristävää. Kokonaisuutena TBS:n joulukalenteri oli mielestäni ihan kelvollinen. Valitettavan monesta luukusta tosin paljastui välineistöä, joista ainakin osa oli arvoltaan melko mitättömiä. Toisaalta monet kosmetiikkaa sisältäneet luukut olivat todella kivoja yllätyksiä, ja kaikki tuotteet tulevat varmasti käyttöön. Olen tullutkin siihen tulokseen, että tämä ei missään nimessä jää viimeiseksi kosmetiikkajoulukalenterikseni. Se, minkä brändin kosmetiikkakalenterin aion ensi vuonna hankkia on vielä pohdinnan alla. Ilman kosmetiikantäytteistä joulun odotusta en aio kuitenkaan jäädä ensi vuonnakaan!

2 kommenttia:

 1. Kieltämättä olisi kiva availla tällaisia kalenterien luukkuja joka aamu, mutta onpahan ainakin jotain mitä odottaa taas ensi vuoden lopulle :) Mä en voisi elää ilman unimaskeja! Käytän sellaista riippumatta siitä onko kesä vai talvi, päivä vai yö ja pimeää vai valoisaa :D En jotenkin edes osaa enää nukkua ilman.

  TBS:n käsivoiteet on mun mielestä tosi hyviä :) Ei mitään superkosteuttavia, mutta kuitenkin miellyttäviä käyttää ja tuoksut ainakin on ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse puolestaan olen nukkunut jo monta vuotta korvatulpilla. Vähän huvittaa, että jos otan vielä unimaskinkin käyttöön, olen nukkuessa ihan kuuro-sokea :D

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)