lauantai 10. joulukuuta 2016

The Body Shopin joulukalenteri: Luukut 6-10

Nyt olisi taas aika penkoa viimeisimmät viisi luukkua The Body Shopin joulukalenteristani. Voin jo nyt sanoa, että nämä viisi luukkua ovat olleet pettymys edelliseen viisikkoon verrattuna. Koska kyseessä on kosmetiikkajoulukalenteri, odotan luonnollisesti saavani jokaisesta luukusta kosmetiikkatuotteen. Näihin luukkuihin on kuitenkin sisältynyt myös ns. kauneudenhoitovälineitä, joita en ole kokenut kovin tarpeellisiksi. Niiden lisäksi sain jo aiemmin kalenterin luukusta 1 pesukukan ja luukusta 5 kasvojenpuhdistussienen. Nyt voin siis todeta välinekiintiöni olevan erittäin täysi! Mutta tässä siis luukut 6-10:


Luukku 6: Lip Definer -huultenrajauskynä (1,1g)
Tämä itsenäisyyspäivän luukusta paljastunut huultenrajauskynä oli mulle kyllä todella mieluisa tuote. Mitään mainintaa kynän sävystä en löytänyt, mutta kyseessä on siis tuollainen ruusunpunaiseen taittava nudesävy. Itselläni ei tuon sävyistä huultenrajauskynää olekaan, joten ilolla otin tämän tuotteen vastaan, ja se tulee varmasti käyttöön. Ehdin jo sen verran testailemaankin kynää, että totesin sen olevan mukavan pehmeä ja kermainen.

Luukku 7: Teroitin
Kyllä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan meikkikynille, kuten huultenrajauskynille, kulmakynille ja kajaaleille tarkoitettu teroitin. Eihän tässä mitään, jos en jostain syystä omistaisi teroitinta, mutta omistan jo ennestään oikein toimivan yksilön, enkä suoraan sanottuna tee kahdella mitään..

Luukku 8: Coconut -palasaippua (100g)
Rakastan kookoksen tuoksua, ja niin myös tämän saippuapalan tuoksua. Vaikka palasaippua onkin ehkä viimeinen tuote, jonka halusin TBS:n laajasta kosmetiikkatuotteiden kirjosta saada, on tämäkin parempi kuin tuo edellisen luukun teroitin. Otetaan siis ihan ilolla vastaan. Kyllähän näitä aina käsisaippuana tulee käytettyä.

Luukku 9: Slanted Tweezers -pinsetit
Ja yhä paranee. Pinsetit kuuluvat samaan sarjaan tuon teroittimen kanssa; todella tarpeelliset, mutta yksi riittää.

Luukku 10: Strawberry Lip Butter -huulirasva (10ml)
Tykkään itse enemmän puikkomaisista huulirasvoista niiden hygienisyyden vuoksi, mutta noiden parin edellisen luukun jälkeen olin ihan tyytyväinen tähän purkkimuotoiseen mansikantuoksuiseen huulirasvaan. Ensitestaamisella voide rasva tuntui aika kovalta, ja sitä sai hieman hinkata, mutta ehkä tuote vähän pehmenee käytön myötä.
Tälläiset viisi luukkua siis. Tekstistä varmaan kävikin jo selväksi, että toivon kalenterilta noususuhdannetta loppukuuta kohti mentäessä. Toisaalta ymmärrän sen, että mukana on pakko olla myös halvimpia tuotteita. Kalenterin sisältämien tuotteiden arvoksi luvattiin n. 180e, ja nopeasti laskettuna yhden tuotteen arvoksi jää silloin reilut 7e. Eihän se kovin paljoa ole, varsinkin kun muistetaan, että TBS ei ehkä ole se kaikkein edullisin merkki. Nyt siis vain jännittämään seuraavaa viittä luukkua! :)


Mitä mieltä olet luukkujen 6-10 sisällöstä?


Neilikki

8 kommenttia:

 1. Ääh, tylsää kun tuolta on nyt tullut noin paljon kaikkea muuta kuin sitä varsinaista kosmetiikkaa :/ Viime vuoden kalenterista taisi tulla ainakin joku meikkisivellin, ripsientaivuttimet ja kynsiviila, mutta toivottavasti tänä vuonna ei noita samoja tulisi vaan loput luukut sisältäisivät niitä kosmetiikkatuotteita eikä välineitä :)

  Multa löytyy myös toi mansikkahuulirasva ja se on jotenkin yllättävän kovaa :D Huulilla toi onneksi tuntuu miellyttävältä ja kosteuttaa kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti ei enää tulisi ainakaan mitään kynsiviiloja :D Tämän aamun luukku oli kyllä taas tosi kiva, joten toivottavasti loppua kohti mentäisiin paremmilla tuotteilla ;)

   Poista
 2. terotin ja pinsetit olis ollu mulle kans pettymys :(
  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että en ole ainoa, joka ei ole ihan hyppinyt riemusta jokaisen luukun kohdalla :D

   Poista
 3. Tuo palasaippua.. Ne on mulle niitä ärsykkeitä :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän kyllä hyvin palasaippuaärsytyksen. Ihanaa nuuskutella TBS:n tuosuvalikoimaa, mutta mielellään sen tekisi jonkun muun kun palasaippua kautta..

   Poista
 4. Huultenrajauskynän nimi luki siinä muovissa (tai ainakin miulla), oli sävy Pink clover.

  Nuo teroittimet/viilat yms. on kyllä aika turhia, itselläni on se keskikokoinen kalenteri ja siitä tuli ripsientaivuttimet, jotka tuli viimekin vuonna :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin itseasiassa mullakin varmaan on lukenut. Taisin vaan repiä muovit auki niin kovalla tohinalla, että en ehtinyt siinä vaiheessa sävyihin tutustumaan :D

   Samaa mieltä! Ja ripsentaivuttimet ovat jo ehtineet tännekin... :S

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni kovasti, joten jätähän merkki käynnistäsi :)